Mako Slingshot Jetboard

Descopera cea mai ușoară, distractivă și compactă placă motorizată de care toata lumea se poate bucura. Distractiv de condus și ușor de folosit, Mako Slingshot este proiectată să îți petreci majoritatea timpului pe apă. Perfectă pentru orice aventură, de la o drumeție scurtă în jurul lacului până la o zi plină și distractivă alături de familie.

Mako Slingshot este perfect balansată să ofere o stabilitate uimitoare și control, ceea ce face să-ți fie mai usor ca niciodată să sari pe placă, indiferent de experiența pe care o deții. Placa Mako Slingshot ofera o experienta de surfing versatilă și de neuitat.

10 925 €

T.V.A inclus

CUMPĂRĂ

EXPERIENȚĂ AUTENTICĂ A UNEI PLĂCI DE SURF

Manevrabilitate maximă și control deplin, îți oferă experiența adevarată a surfului și o senzație ce nu îți poate reda nici o altă placă de surf.

Placa Mako Slinghot surprinde acea senzație de tăiat valuri mari chiar și atunci când apa este lină. Carcasa din fibră de carbon are o senzație autentică de placă de surf tradițională, care combină designul tradițional al plăci de surf cu performanțele moderne a unui motor puternic. Conturul este îngust, către vârf și mai lat către coadă pentru a crește planarea, eficiența și pentru a ajuta în realizarea de virajelor rapide și scurte. Nasul ridicat și coada lată crează un punct de tranziție către curba spatelui pentru a optimiza conexiunea cu apa, oferind stabilitate în timpul condusului.

Odată ce te-ai ridicat în picioare vei începe să ridici și să crești accelerația, iar stabilitatea generată de către planurile plate a unghiului în V din spatele plăcii, vor asigura deplasarea cum trebuie de la bun început și până ce atingi viteza de 55 KM/ H.

Curbura cozii, creșterea balansierului de coadă și extinderea lungimii șinelor, vă oferă o senzație plăcută care este idealistică pentru a naviga cât mai relaxat pe apă. Cele trei aripioare amplasate în spatele plăcii este cea mai inovativă idee, asta înseamnă o creștere a manevrabilități și stabilității.

Control Intuitiv

Acceleratorul portabil ergonomic pune tot controlul chiar în palma mâinii tale și acționând ca o legătură sigură între tine și placă Mako. Pornirea motorului se realizează printr-o simplă apăsare a butonului plasat convenabil la controler, simplificând procedura start-stop atât pe uscat, cât și când ești pe apă.
Trageți înapoi controlul intuitiv al declanșatorului Mako pentru a accelera cu ușurință, propulsându-vă placa de jet de la croazieră plăcută la viteze de pulsare în câteva secunde. Dacă cădeți sau vă separați de placă, știftul de siguranță oprește instantaneu motorul tăind contactul.

Click și gata de plecare…

Valoarea timpului tău liber este inestimabilă. Aspectul organizat al plăcilor Mako și configurarea simplificată a acestora, sunt concepute pentru a fi pregătite de plecare în câteva minute, astfel încât să petreceți mai mult timp pe apă, decât pe plajă.
De la modul de realimentarea rapidă, până la pachetul de baterii plug-and-play foarte accesibil și eliminarea instrumentelor pentru securizarea aripioarelor, Mako te scapă de chestii inutile și se concentrează pe punerea necesităților la îndemână.
Să pregătești și să pornești placa Mako durează mai puțin timp decât este necesar pentru a-ți bea berea de dimineață :) .

Premium prin design și inovație

Grafică elegantă, culorile superioare și cu un design elegant, estetic în execuție plăcile MAKO sunt din alt univers. Fiecare suprafață și componentă sunt atent detaliate, folosind materiale premium și o combinație de tehnologie modernă și măiestrie adevărată. Nu se fac niciodată compromisuri privind calitatea, pentru a asigura că plăcile Mako prin design-ul lor, în orice mod le-ai privi ele sunt o maiestrie a tehnologiei si inovației.

FUNCȚIONALITATE ȘI FRUMUSEȚE

Cea mai bună placă cu propulsare jet este una pe care toată lumea o poate folosi. De aceea, Mako vine cu multe funcții de asistență, astfel încât dorința ta de a călători este mai ușoară, mai rapidă și mai distractivă

SISTEME INTELIGENTE

Cu sistemul de aripioare Mako, este posibil să instalezi și să scoți aripioarele în câteva secunde, fără a fi nevoie de șuruburi sau instrumente, astfel încât veți fi mai repede pregătit de a merge pe apă. Aripioarele Mako vă oferă mai mult control asupra plăcii, ceea ce echivalează cu o navigare mai bună și mai sigură, mai relaxantă.

SISTEME DE PRINDE VERSATILE

Fie cu piciorul stâng înainte sau dreapt, Mako îți oferă un control versatil. Curelele de reglare ușoare ale piciorului asigură o conexiune solidă între tine și placa de jet pentru o manevrare activă atunci când tăi viraje. Forma asimetrică a corpului oferă o potrivire pozitivă, dar permite poziția dinamică a piciorului pentru o poziție mai personalizată.

BATERIE PLUG & PLAY

Pachetul de baterii plug-and-play elimină timpul de nefuncționare legat de energie, maximizând timpul petrecut pe apă. Un design de înaltă rezistență asigură schimbarea rapidă și protecția împotriva intemperiilor și a apei sărate, în timp ce componentele electronice rămân bine protejate în interiorul compartimentului etanș al motorului pentru siguranță și fiabilitate.

REZERVOR DE COMBUSTIBIL RAPID-FILL

Capacul de umplere extern, forate bine plasat protejează împotriva accidentelor nedorite, prin îndepărtarea combustibilului departe de orice puncte fierbinți, asigurând o mai mare siguranță și practicabilitate atunci când ieșiți pe apă. Un rezervor plin vă oferă peste o oră de călătorie, redefinind posibilitățile tale de explorare și aventură.

MÂNERE ERGONOMICE PENTRU TRANSPORT

Mânerele încastrate asigură un transport fără efort, punând greutatea peste centrul de greutate, astfel încât să nu trebuiască să compensați sau să vă sprijiniți stingher peste placă. A dispărut oboseală sau disconfortul în momentul în care dorești să transporți placa.

PODEA SEADEK

Podea este realizată din plăcuțe SEADEK cu formă diamantată unidirecțională, care asigură o mai bună antiderapare a picioarelor, mai ales în momentul virajelor scurte. Realizate din spumă specială și cu o grosime de 15 mm, îți oferă un confort și o absorbție a șocurilor excelentă.

UȘOR. PUTERNIC.
Pregătit pentru orice

Indiferent de sarcină, Mako Slingshot este la îndemână și satisface orice pretenție. Sub fibră de carbon, o inimă musculară bate și oferă performanțe pure, astfel încât să poți merge aproape oriunde și să faci aproape orice pe apă.

Motorul XT100 este în doi timpi, ultraușor, performant, cu un nivel ridicat de cuplu, chiar și la turații reduse. Carburatorul cu jet de precizie reglabil și evacuarea de curse, cu supraalimentare sonică, cu dublă reflexie, mărește puterea și performanțele motorului, pentru a crea o experiență unică și de neuitat.

PERFORMANȚĂ RAFINATĂ

Sentimentul pe care îl ai, în momentul în care motorul atinge turațiile maxime nu te va lasă rece. Puterea, accelerația și eficiența motorului, toate învelite într-un design incredibil de compact, care cântărește doar 20 de kilograme, o să îți ofere adrenalina de care ai nevoie.

ACCELERAȚIE PUTERNICĂ

Jetdrive-ul cu flux axial cu acționare directă, convertește puterea brută și incredibilă a motorului XT100 aproape instantaneu pe apă, oferind emoții și senzații de curse extreme la fiecare accelerare sau val.

COMPONENTE FIABILE

XT100 este conceput pentru a te ține afară din apă. Datorită utilizării tehnologiilor aerospațiale și derivat dintr-un motor sport, XT100 este construit să fie fiabil și rezistent, pentru a-ți oferi liniștea sufletească și performanțe.

Ce primești când comanzi placa Mako Slingshot?

Pentru a te ajuta să profitați la maximum de Mako Slingshot Jetboard, pachetul include tot de ce ai nevoie

10 925 €

T.V.A inclus

CUMPĂRĂ

DETALII TEHNICE

PLACA MAKO SLINGSHOT

DIMENSIUNE   1880MM X 596MM X 447MM   (74IN X 23.4IN X 16.6IN)
GREUTATE  20 KG (44LBS) (FĂRĂ COMBUSTIBIL)
CULOARE  FIBRA DE CARBON/ NEGRU
CAPACITATE  1 X ADULT
GREUTATE MAXIMĂ  100 KG (220LBS)
CAPACITATE REZERVOR  2.5 LITRI (0.55 GAL)
TIP DE COMBUSTIBIL BENZINĂ
DURATĂ DE DRUMEȚIE   90 min
VITEZA MAXIMĂ  55 KM/H (34MPH)
PRODUCĂTOR  MAKO BOARDSPORTS – MADE IN BRITAIN
ARIPIOARE  1 X FCS II CONNECT CENTRE FIN / 2 X FCS II PERFORMER SIDE FINS
PRIZE – LEGĂTURI  4 X PROPRIETARY ASYMMETRICAL POSITIVE FIT

MOTORUL ROTRON XT100

DIMENSIUNE  335 MM X 156.4 MM X 123MM (13IN X 6.2IN X 4.8IN)
GREUTATE 5 KG (11LBS) – FĂRĂ COMBUSTIBIL
TIP DE MOTOR XT100 PROPRIETARY SINGLE CYLINDER 2-STROKE
PRODUCĂTOR ROTRON POWER – MADE IN BRITAIN
TIP DE COMBUSTIBIL  BENZINĂ FĂRĂ PLUMB, OCTANICA 95 sau mai mare /  ULEI SINTETIC PT. MOTOR ÎN 2 TIMPI
BATERIE 11.2V LITHIUM ION PACK
SISTEM DE RĂCIRE  LICHID DE RĂCIRE
PORNIRE  ROTOR ELECTRIC CU BUJIE
CARBURATOR 14MM
STARTER  12V DC
TOBĂ EȘAPAMENT  ALUMINIUM