O nouă formă de distracție pe apă

O inovație tehnologică pentru cei pasionați de surfing și sporturi nautice.

Produsele Radinn sunt cu adevarăt o soluție ingenioasă și inovativă, 100% electrice + 100% ecologice și nepoluante.

Toate jetboardurile se pot personaliza în funcție de dorința și nevoia fiecăruia.

BENEFICII

BENEFICII CHEIE

Cu plăcile RADINN G3 avantajele sunt, pe lângă design și ecofriendly, și faptul că sunt modulare hardware și software.

Vezi toate detaliile și informațiile pe site-ul nostru.

DISTRACTIE LA MAXIM

Cu plăcile RADINN te poți distra din prima. Nu este nevoie de mult antrenament, designul și tehnologia utilizată vor face ca prima utilizare să fie foarte ușoară.

UPGRADE SIMPLU ȘI RAPID

Actualizările OTA fac posibilă creșterea nivelului de performanță a jetului. Actualizarea noastră de software PRO crește semnificativ viteza maximă și accelerația. Vei putea folosi aplicația pentru reglarea nivelurilor de putere, în funcție de abilitățile și stilul tău.

EXPLORARE EXTINSĂ

De asemenea, upgrade-uri OTA pentru baterie, vor oferii acel timp suplimentar de călătorie de care ai nevoie pentru a explora cu adevărat împrejurimile. Împingeți limitele cu opțiunea de upgrade Long Range sau depășiți cu mult excursiile normale cu upgrade-ul Extended Range.

Jetboards Radinn

Jetboard-urile Radinn sunt întotdeauna adaptate pentru a se potrivi cu dorințele și nevoile tale. În procesul de a obține performața dorită, trebuie sa alegi prima dată modelul de placă preferat. Alege între Explore, Freeride și Carve. Fiecare model are propriile sale puncte forte, avantaje și performanță.

VEZI MODELE DE PLĂCI

Aceta este motorul

Motorul G3 Jet este un motor cu tehnologie jet de apă, extrem de puternic și fiabil. De asemenea, este inteligent în modul în care îl puteți utiliza din meniul de setări a aplicației Radinn, făcându-l potrivit pentru oricine, începător sau profesionist.
Încercă configuratorul nostru pentru a afla ce tip de motor jetboard ți s-ar potrivi.
CONFIGUREAZĂ

Bateria

Suntem mândri să vă aducem cea mai avansată baterie pentru sporturi nautice de pe piața de surf motorizat. Această baterie îți oferă suficient timp de a călătorii și explora dar și posibilitatea de a oferii adrenalină celor mai experimentați.

Toată tehnologia necesară este încorporată, oferindu-ți cea mai bună experiență posibilă.

Bateria vine cu posibilitatea de a-și crește capacitatea prin upgrade-uri OTA.

Încearcă configuratorul nostru pentru a afla despre modulul în care aceste upgrade-uri de software vă vor afecta configurarea jetboard-ului.

CONFIGUREAZĂ

AVANTAJELE PLĂCILOR RADINN