Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaj original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare a produselor vor cadea in sarcina furnizorului iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Rambursarea banilor se face numai in contul IBAN al clientului specificat in formularul de retur.

Nu se accepta colete cu ramburs.

Toate produsele returnate trebuie să fie:

  • intr-o stare perfecta, fara urme de utilizare vizibile
  • cu etichetele originale si in ambalajul original
  • cu toate accesoriile aferente
  • certificatul de garantie in original
  • insotite de formularul de returnare completat si semnat de catre proprietarul produsului

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

  • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, indoieturi, etc.
  • Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume
Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
Destinatar: S.C. TECHNOLIGHTS SERV SRL
Adresa:  Str. CARPATI, NR. 3, AP. 1., CLUJ-NAPOCA, CLUJ, ROMANIA
Telefon: +40 745 108 160

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. Aceasta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

Costurile de transport retur produse vor fi suportate de catre furnizor.

NU SE ACCEPTA COLETELE RAMBURS!

Modelul de formular tip pentru returnare produse:
====================================================================================

Denuntare contract / Returnare produs

Subsemnatul …………………..………………….., posesor al CI seria ………., nr. ………………….., emis de ………….………………….., la data de …………..……, cu domiciliul in localitatea ……….………………….., judet …………………………….., strada ………………………….., am cumparat [bunul achizitionat / contractul cu nr.] …………………..…………………..…………………..………………………… in data de …….…………………..

Cu aceasta ocazie, am achitat suma de ………………… lei pentru factura fiscala seria …… nr. …………………..

In baza dreptului de denuntare unilaterala a contractului prevazut de O.U.G. 34/2014, doresc sa returnez bunul achizitionat/sa reziliez contractul si solicit returnarea sumelor platite in contul bancar [precizeaza codul IBAN al contului unde vrei sa incasezi banii]

Cont iban: ………………………………………………………..  Banca:……………………………..

Nume beneficiar: …………………………………………….

Data………………………………..                                                           Sem…………………………………..

=====================================================================================

Inlocuire sau retur bani

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre SKIJET CLUJ in contul indicat la completarea formularului, daca sunt indeplinite toate conditiile.

Pentru orice alte detalii suplimentare: hello@skijetcluj.ro

In momentul efectuarii unei comenzi online, Clientul declara ca a luat cunostiinta si este total de acord cu cele mentionate mai sus.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa ne scrieti pe adresa hello@skijetcluj.ro

Garantia comerciala oferita pentru dispozitive electronice ce includ acumulatori este de 90 de zile de la data achizitionarii, incarcatoare si adaptoare, 24 luni. Alte componente ce nu includ parti electronice sunt considerate ca parti consumabile si beneficiaza de o garantie de 12 luni, de la ridicarea coletului. Produsele vor fi inlocuite in cazul in care prezinta defecte de functionare din fabricatie sau defecte privind transportul acestora.

Garantia acopera NUMAI defectele de fabricatie si nu acopera aspecte legate de abuz, utilizare incorecta sau uzura, inclusiv praf, umiditate, caldura sau deterioarea produselor prin utilizarea lor neadecvata.

Inlocuirea poate fi obtinuta prin contactarea unui operator Skijet Cluj la numarul de telefon +40 745 108 160.

Este necesar ca produsul defect sa fie returnat la noi, ambalat corespunzator pentru transport in conditii de siguranta. In cazul in care produsul este determinat ca fiind ireparabil, ne rezervam dreptul de a inlocui produsul defect cu un produs echivalent, daca este disponibil sau de a retrage garantia daca nu exista nici o inlocuire.

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre Skijet Cluj – Technolights Serv SRL in contul indicat la completarea formularului, daca sunt indeplinite toate conditiile.

Pentru orice alte detalii suplimentare: hello@skijetcluj.ro

In momentul efectuarii unei comenzi online, Clientul declara ca a luat cunostiinta si este total de acord cu cele mentionate mai sus.